بسیاری پاییز را زیباترین فصل سال میدانند. اما پاییز علاوه بر زیباییهای غیر قابل انکارش، میوههای خوش رنگ و لعاب و لذیذ زیادی هم دارد که نارنگی فقط یکی از آنها است. در ادامه با فواید نارنگی آشنا خواهیم شد.
۱- سرشار از مواد مغذی
نارنگی حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامینهای A و C و پتاسیم است. این میوه از آنتی اکسیدان فراوانی هم برخوردار است و از منابع فیبر خوراکی به شمار میرود.
۲- کاهش التهاب
نارنگی به لطف ویتامین A فراوانی که در خود دارد به از بین رفتن التهاب بدن کمک میکند. این میوه حاوی ویتامین C هم هست که بدن را از آنتی اکسیدانهای زیادی بهره مند میکند. این آنتی اکسیدانها برای کمک به بدن در مقابله با بیماریهای التهابی و شدید حیاتی هستند. خاصیت ضد اکسایشی این مواد میتواند تأثیرات بلند مدتی که این مشکلات و بیماریها بر بدن میگذارند را از بین ببرد.
۳- کاهش ریسک ابتلا به سرطان
تحقیقات علمی نشان داده این میوه تأثیر بسیار زیادی در جلوگیری از انواع سرطانها دارد، چون مصرف نارنگی آسیبهای سلولیای که موجب سرطان میشوند را میتواند کاهش دهد. این میوه حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فیتو است که از خواص ضد سرطانی برخوردارند. علاوه بر این، نارنگی از ویتامینهایی برخوردار است که خواص ضد اکسایشی دارند. این مواد به ویژه با جلوگیری از جهش سلولهای نرمال و تکثیر سلولهای سرطان زا به بدن کمک میکنند. نتیجهی نهایی، افزایش توانایی بدن در جلوگیری از تکثیر تومورها است.
حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته
نارنگی ,میوه ,سرطان ,حاوی ,ضد ,میکند ,این میوه ,جلوگیری از ,میوه حاوی ,ضد اکسایشی ,از آنتی
درباره این سایت