تابستان فصل آلبالوهای خوشرنگ است و درست کردن انواع شربت، مربا، کیک و شیرینی و غذاهایی مثل آلبالو پلو با این میوه از قدیم مرسوم بوده است. میدانستید آلبالو خشکه چه خواصی برای درمان انواع بیماریها دارد؟
طرز تهیه آلبالو خشکه آبدار با رب انار در آفتاب
برای درست کردن آلبالو خشکه در آفتاب مثل آلبالو خشکهای خوشمزه بازاری ابتدا باید آلبالوها را بشورید و در آبکش بریزید تا کاملا آبشان گرفته و خشک شوند. سپس آلبالوها را در یک سینی بریزید. آلبالوها را طوری بچینید که روی هم انباشته نشوند، چون در این صورت آلبالوها کپک میزنند.
سینی را زیر نور مستقیم خورشید قرار دهید تا آلبالوها نیمه خشک شوند. در واقع مدت زمان لازم برای نیمه خشک شدن آلبالوها بستگی به میزان و شدت آفتاب شما دارد. به نظر میرسد ۲ یا سه روز کافی باشد (البته اگر در شهرهای گرم با نور زیاد خورشید زندگی میکنید یک روز کافی است). بعد از یک یا دو روز آلبالوها را در یک ظرف بریزید و با مقداری نمک و رب انار مزهدار کنید. دوباره آلبالوها را در سینی بچینید و یک روز دیگر در آفتاب بگذارید. آلبالو خشکها باید کمی نرم شوند و لازم نیست پوست به هسته بچسبد.
روش نگهداری از آلبالو خشک در کوتاه مدت در دمای اتاق و سپس در یخچال در یک ظرف دربدار است، اما برای طولانی مدت بهتر است آلبالو خشکهها را فریز کنید که کپک نزنند. اگر هم به آفتاب دسترسی ندارید سینی آلبالوها را جلوی باد پنکه بگذارید.
اگر دوست ندارید به آلبالو خشکهها رب انار اضافه کنید ایرادی ندارد. کافی است فقط مقداری نمک بزنید و در آفتاب خشک کنید.
حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته
آلبالو ,آلبالوها ,یک ,آفتاب ,خشک ,خشکه ,آلبالوها را ,آلبالو خشکه ,در آفتاب ,را در ,در یک
درباره این سایت