حتماً میدانید کدام مواد غذایی به بهتر شدن سرماخوردگی و آنفولانزا کمک میکنند، مثل سوپ مرغ یا چای زنجبیل. اما مواد غذاییای که باعث تشدید این بیماریها میشوند چه؟ در ادامه به مواد غذاییای میپردازیم که هنگام سرماخوردگی و آنفولانزا باید از خوردن آنها خودداری کنید.
شیرینی جات
مصرف زیاد مواد قندی میتواند باعث سرکوب دستگاه ایمنی بدن شود. افزایش سطح قند خون میتواند مانع کار گلبولهای سفید خون شود، گلبولهایی که کار مقابله با عفونت را برعهده دارند. به علاوه، مادهی قند باعث افزایش تعداد نشانگرهای التهابیای به نام سیتوکین میشود. سیتوکینها میتوانند باعث ایجاد التهاب در بدن شوند. سعی کنید تا بهتر شدن حال تان، از تسکین دادن خودتان با مواد قندی (از جمله آب میوه ها) خودداری کنید.
حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته
مواد ,سرماخوردگی ,باعث ,خودداری ,آنفولانزا ,غذاییای ,خودداری کنید ,مواد غذاییای ,سرماخوردگی و ,و آنفولانزا ,از خوردن ,خوردن آنها خودداری
درباره این سایت