محل تبلیغات شما
به گفته محققان، آبمیوه‌های ۱۰۰ درصد طبیعی هم می‌توانند ریسک دیابت نوع۲ را افزایش دهند.

طبق مطالعه جدید محققان دانشگاه هاروارد میزان قند موجود در نوشیدنی‌های طبیعی هم می‌تواند ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ را افزایش دهد.

مطالعه اخیر نشان می‌دهد علاوه بر نوشابه‌های رژیمی که حاوی قند مصنوعی هستند، مصرف قند طبیعی هم خطر دیابت نوع۲ را کاهش نمی‌دهد.

به گفته محققان دانشگاه هاروارد، جایگزین کردن یک وعده نوشیدنی حاوی قند با قهوه یا چای می‌تواند خطر ابتلا به دیابت نوع۲ را دو تا ۱۰ درصد کاهش دهد.

آبمیوه‌های طبیعی هم ریسک دیابت را افزایش می‌دهند///////ثباتی

در این مطالعه، داده‌های سه مطالعه مختلف در طول ۲۲ تا ۲۶ سال پیش بررسی شد که بیش از ۱۹۲ هزار شرکت کننده داشت.

محققان در بررسی این مطالعات، میزان مصرف نوشیدنی‌های حاوی قند و تاثیرات شان را بر ریسک ابتلا به دیابت ارزیابی کردند.

نتایج محققان نشان داد حتی افزودن قند طبیعی به کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ کمک نمی‌کند. از اینرو محققان توصیه می‌کنند با وجودیکه آبمیوه‌های طبیعی حاوی مواد مغذی زیادی هستند، اما باید به اندازه مصرف شوند.

حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته

معنای بزرگواری از منظر امام حسن(ع) + تصویرنوشته

طرز تهیه سوپ خوشمزه برای روز‌های سرد

دیابت ,طبیعی ,قند ,ریسک ,محققان ,نوع۲ ,دیابت نوع۲ ,طبیعی هم ,نوع۲ را ,ابتلا به ,به دیابت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Nick's blog Betty's blog صفا رایانه Fashion & Cool NFL Cheap San Diego Chargers jerseys, Dress up Yourself Now. علم رباتیک Julie's game paywaythrosel فراتر از خوشبختی James's blog وبلاگ امین هوشمند