، غذاهای جوع آور آن دسته از غذاهایی هستند که با خوردنشان بیشتر گرسنه میشویم تا سیر. حقیقت این است که احساس گرسنگی در این مورد ارتباط چندانی با مقدار مواد غذایی ندارد، بلکه موضوع کیفیت همان غذایی است که میخوریم. غذاهای بیشماری، حتی آندسته از غذاهای سالم، کمبود فیبر و برخی پروتئینهای خاص دارند و به همین دلیل است که فرد حتی پس از مصرف اینگونه مواد غذایی همچنان احساس گرسنگی میکند.
از سویی دیگر نیز مهم این است که چه غذاهایی به جای این گونه مواد غذایی مصرف کنیم که درواقع اثری عکس آنها داشته باشند و حس کنید که سیر شدهاید. با روزیاتو همراه باشید تا این مسئله را برایتان حل کنیم.
۱) سیبزمینی سرخکرده
سیبزمینی سرخکرده را میتوان سردستهی غذاهای جوع آور دانست. سیبزمینی سرخکرده سرشار از روغن و نمک است و به هرمونهای سیستم گوارشی آسیب میرساند، یا اگر دقیقتر بگوییم مان هرمونهایی که موجب احساس سیری ما میشوند. حالا تصور کنید به این غذا سس گوجه هم اضافه کنیم. گرچه طعم لذیذی خواهد داشت، اما سس گوجه به تنهایی حاوی میزان بسیار زیادی فروکتوز است که تأثیر مثبتی بر احساس سیری ما نخواهد داشت. البته به یاد داشته باشید منظورمان این نیست که باید خودتان را از سیبزمینی محروم کنید، بلکه بهتر است سیبزمینی پخته مصرف کنید، نه سرخشده. بدینترتیب میزان بیشتری ویتامین و نشاستهی مقاوم را وارد بدن خود میکنید، موادی که مثل فیبر عمل میکنند و باعث سیری میشوند و دیگر نیازی نخواهد بود که کالری بیشتری وارد بدنتان کنید.
حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته
سیبزمینی ,غذاهای ,غذایی ,غذاهایی ,مواد ,سیری ,است که ,غذاهای جوع ,سیبزمینی سرخکرده ,مواد غذایی ,جوع آور ,بیشتر گرسنه میشویم ,خوردنشان بیشتر گرسنه
درباره این سایت