محل تبلیغات شما
در راستای پرونده ویژه بررسی ابعاد نقشِ خانه‌داری و مادریِ ن» براساس بیانات رهبر انقلاب، صفحه اینستاگرام ریحانه، مطلبی مهم و پرنکته را منتشر کرد.

کانال ریحانه صفحه مجازی ریحانه منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌اللّه ‌ای که به نشر دیدگاه رهبرمعظم انقلاب در حوزه زن، خانواده و سبک زندگی می‌پردازد، چند روزی است پرونده‌ ویژه‌‌ای را با موضوع خانه‌داری برای بررسی ابعاد نقشِ خانه‌داری و مادریِ ن» براساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی منتشر می‌کند.

در ادامه مطلبی مهم و پرنکته که به تازگی در صفحه اینستاگرام "ریحانه" منتشر شده است، می‌خوانید:

کسالت یا افسردگی؟!
پرونده ویژه‌ی خانه داری

 خانم‌های خانه‌دار به کدامیک مبتلا هستند؟ کسالت یا افسردگی؟ اهمیت این پرسش وقتی به چشم می‌آید که بدانیم بعد از انگیزه‌های مالی و نیاز‌های معیشتی، یکی از مهم‌ترین دلایل خانم‌ها برای اشتغال خارج از خانه، فرار از کسالت، کرختی، بی‌انگیزگی یا چیزی شبیه اینهاست که معمولا به اشتباه، آن را افسردگی می‌نامیم.

 در حالی که ما خانم‌ها در خانه کار‌های بسیار مهمی انجام می‌دهیم که به مرور زمان از نگاه خودمان هم مغفول می‌ماند و اهمیت‌شان را فراموش می‌کنیم. رهبر گرانقدر انقلاب نیز در بیانات خود می‌فرمایند: زن در خانه بی‌کار نیست. یک عده‌ای خیال می‌کنند زن در خانه بی‌کار است. نخیر! زن توی خانه، بیشترین و سخت‌ترین و ظریف‌ترین کار‌ها را انجام می‌دهد.» ۷۶/۱۲/۱۸،

۱️ - واقعا به چه چیزی مبتلا هستیم؟! بیایید به خودمان انگ نزنیم و برچسب نچسبانیم؛ حالت بی‌حوصلگی، احساس پوچی، کسالت روحی یا. که با آن درگیر هستیم، در بیشتر مواقع، افسردگی» نیست. افسردگی حالت پیچیده‌ای است که ریشه‌ها و تعاریف علمی خاص خود را دارد و بعضی از علائم آن ممکن است بی‌حوصلگی، کرختی و. باشد. نشان به آن نشان که وقتی چند روزی به کار مفید و جدیدی مشغول می‌شویم یا سر خودمان را با سرگرمی‌های به‌دردبخور گرم می‌کنیم، دیگر نشانی از آن به اصطلاح افسردگی» در خودمان نمی‌بینیم. پس بیایید ریشه‌ احساس ناخوشایند خود را پیدا کنیم و راه‌حلی برایش بیندیشیم.

۲️ - چرا حال‌مان خوش نیست؟!
این حس ناخرسندی، به صورت مقطعی و بعضا مزمن، در بسیاری از ما خانم‌های خانه‌دار به وجود می‌آید؛ اما دلیلش چیست؟!
ساده‌ترین علت ایجاد این حالت‌ها در روحیه‌ی خانم‌های خانه‌دار، ابتلا به روزمرگی است؛ بسیاری از ما تمام روز خود را صرف کار‌های تکراری و روزمره‌ای می‌کنیم که بدون کوچک‌ترین چالش ذهنی انجام می‌شوند، و مابقی زمان‌مان را به کار‌های بیهوده و بی‌فایده (مثل تماشای سریال، گردش بی‌هدف در فضای مجازی و.) اختصاص می‌دهیم و در پایان روز، چون خروجی مفیدی از فعالیت‌هایمان دست‌مان را نمی‌گیرد، ناخوش می‌شویم.

۳️ - چکار کنیم حال‌مان خوب شود؟!
پاسخ ساده است! غنی‌سازی برنامه‌ روزمره و گنجاندن کار‌های مفید در فعالیت‌های روزانه. اگر در طول روز در کنار وظایف روزمره‌ مادری و همسری، کار‌های مفیدی برای اغنای روحی خود انجام دهیم، حال‌مان هر روز بهتر می‌شود.

در یادداشت بعدی بعضی از این کار‌ها را برایتان مثال می‌زنیم.

کانال ریحانه

حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته

معنای بزرگواری از منظر امام حسن(ع) + تصویرنوشته

طرز تهیه سوپ خوشمزه برای روز‌های سرد

انجام ,کار‌های ,خودمان ,خانه ,کسالت ,کار‌ها ,خود را ,کار‌ها را ,که به ,در خانه ,ظریف‌ترین کار‌ها ,ن» براساس بیانات ,مادریِ ن» براساس

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

fun4iranians prinusrewli معرفی و آثار معرق استاد ریاحی مسجد و کانون مهدیه مشهد Douglas's collection اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها Santiago's style دلنا bacbiesenga فروش تکی و عمده پوشاک ترک