محل تبلیغات شما
حمص یا هوموس از غذا‌های عربی است که بیشتر به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌شود، اما به دلیل اینکه پیش‌غذای سنگینی است می‌توانید به عنوان غذای اصلی هم آن را میل کنید.

 ترکیبات حمص شاید در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد و ما را از امتحان‌کردنش منصرف کند.در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را باهم  یاد می گیریم.

مواد لازم:

نخود: ۱ لیوان
سیر: ۴ حبه
ارده: ۴ قاشق غذاخوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: دلخواه برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. نخود را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. حجم نخود بعد از خیس خوردن بیشتر می‌شود پس از ظرف بزرگ‌تری استفاده کنید و به اندازه کافی آب بریزید.

۲. نخود را با چند لیوان آب، جوش شیرین و حبه‌های سیر داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و نرم شود. جوش شیرین باعث می‌شود پوست نخود بعد از پخت راحت‌تر جدا شود. بعد از این که نخود به خوبی پخته شد، پوست شفاف روی آن را جدا کنید.

۳. نخود پخته پوست کنده و سیر‌های نرم شده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و بزنید تا یکدست شود. ارده را همراه با دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل اضافه کنید و مجدداً میکس کنید. در صورتی که هوموس غلیظ‌تر از چیزی است که میل دارید کمی بیشتر آب اضافه کنید.

۴. هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید. در کنار این هوموس خوشمزه می‌توانید از نان پیتای سرخ یا گریل شده، سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، هویج و فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.

حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته

معنای بزرگواری از منظر امام حسن(ع) + تصویرنوشته

طرز تهیه سوپ خوشمزه برای روز‌های سرد

نخود ,قاشق ,آب ,۴ ,بریزید ,هوموس ,کنید و ,و فلفل ,آن را ,بعد از ,را از

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مشهد چت|مشهد گپ|مشتی چت|دل چت|حس چت نهال گیلاس#گیلاس بدون شاخه# شبیب lettrouveter قــصـه هـای ( طــنـزِ ) شــیـر و عـسـل عکس خفن و لو رفته | نیا تو صـنـدلـی هـای راحـت نـشـیـن آراز bamikan Cathy's page « فانوس عشق »