محل تبلیغات شما
بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته‌های رفیع آن، اذان رشادت و شهادت سرداده اند.
گرامیداشت هفته بسیج نام بسیج یادآور خاطره عزیزترین نهاد و بزرگترین مردان تاریخ ما است. نهادی که به تعبیر امام راحل تشکیل آن یقینا از برکات و الطاف جلیه خداوند تعالی بود.» و شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.
تدبیر امام، تشکیل بسیج
مردم، اصلی‌ترین بخش جامعه اند که نقشی حیاتی در تأمین سلامت و موفقیت کشور بر عهده دارند. آن‌ها هستند که با آگاهی و هوشمندی، جامعه را به سوی موفقیت پیش می‌برند یا با ناآگاهی‌های خویش، سرنوشت شومی را برای کشور رقم می‌زنند.
حضرت امام خمینی رحمه الله با بینش عمیق خود، بار‌ها بر جایگاه مهم مردم برای رساندن کشور به سعادت، تأکید ورزید. ایشان با درایت بی نظیر خود در سال‌های سخت دفاع، قشر‌های گوناگون را به یک پارچگی و بسیج عمومی برای نجات کشور از بحران جنگ تشویق کرد. قدرت مردم در پرتو تدبیر آن پیر فرزانه و پیوند الهی آنان با یکدیگر، نه تنها کشور را از رنج‌های جنگ نجات داد، بلکه بعد از جنگ نیز بسیج را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و محکم‌ترین نهاد‌های کشور مطرح ساخت.
بسیج؛ نهادی اجتماعی
حضور پر رنگ و موفق بسیج در جنگ تحمیلی، ارزش بسیج را بیش از گذشته در برابر چشم‌ها قرار داد. ازاین رو، بیشتر مردم، بسیج را به عنوان نهادی نظامی می‌شناسند. باید توجه داشت که گرچه یکی از وظیفه‌های مهم بسیجیان، آمادگی نظامی برای دفاع از خطر‌های نظامی است، ولی بسیج در نظر امام خمینی رحمه الله، تکلیفی فراتر از این دارد.
در اندیشه ایشان، بسیج، نهادی اجتماعی است. نهادی گسترده که پاسخ گوی بسیاری از نیاز‌های اساسی و حیاتی جامعه است و چنان با بخش‌های دیگر نظام پیوند دارد که جدایی آن‌ها از هم در جامعه اسلامی امکان پذیر نیست. بسیج با کارکرد‌های گوناگون خود، یاری رسان نیاز‌های آموزشی، عمرانی، ی، دفاعی و. است. بسیج سوادآموزی، بسیج سازندگی و بسیج محرومیت زدایی، قسمتی از برنامه‌های بسیج در کشور است.
بسیج محرومیت زدایی
گرامیداشت هفته بسیجفقر، یکی از جدی‌ترین مشکلات موجود در کشور‌های جهان است. هر سال تعدادی از انسان‌ها به دلیل سوء تغذیه و کمبود بهداشت، جانشان را از دست می‌دهند. مردمانی که بر اثر زراندوزی، خودکامگی و قدرت طلبی دیگران، در تنگ دستی و فلاکت به سر می‌برند.
انقلاب اسلامی در ایران، با بیداری قشر محروم جامعه شکل گرفت. پس از پیروزی انقلاب، امام خمینی رحمه الله، محرومان را صاحبان اصلی انقلاب دانست و نظام اسلامی را حکومتی عدالت خواه معرفی کرد. یکی از برنامه‌های ایشان، تشکیل بسیج محرومیت زدایی بود. گرچه تعدادی از نهاد‌های دولتی برای ریشه کنی فقر تلاش می‌کردند، ولی ایشان با فراخوانی از همه مردم، درخواست کردند تا در هر محله ای، گروهی شامل مهندسان، کارشناسان شهرسازی و خانه سازی، یک و یک نماینده دولت انتخاب کنند. این عده بدون هیچ پاداش مادی، با استفاده از کمک‌های مردمی و انسان دوستانه توان مندان، به رسیدگی حال محرومان و مستمندان می‌پرداختند.
بسیج سوادآموزی
اسلام، فراوان به فراگیری دانش توصیه کرده است. دانش آموزی، نه تنها زندگی اجتماعی را سامان می‌بخشد، که یکی از بهترین راه‌های رسیدن به خداست. در آموزه‌های دینی ما، دانش اندوزی و تفکر، عبادتی است که پاداشی بیش از عبادت‌های دیگر دارد.
آنچه در رژیم ستمشاهی بر ملت ایران سایه انداخته بود، تنها ظلم و استبداد نبود. دانش، بزرگ‌ترین نعمتی بود که مردم از آن محروم بودند. بیشتر مردم توان خواندن و نوشتن نداشتند و مسیر روشنی برای پیشرفت در برابر خود نمی‌دیدند. بسیج سوادآموزی با دستور امام خمینی رحمه الله به وجود آمد. ازاین رو، بی سواد و باسواد، دست در دست هم نهادند تا راه‌های موفقیت کشور را هموار سازند. بسیج سوادآموزی با هدف نجات مردم از نادانی، شروع به کارکرد و بی سوادی را تا مرز ریشه کنی پیش برد.
بسیج در دفاع مقدس
تاریخ بشر، جنگ‌ها و کشمکش‌های فراوانی به خود دیده است. کشورگشایی ها، ثروت اندوزی ها، قدرت طلبی و شهرت طلبی ها، انسان‌هایی را رو در روی هم به میدان نبرد کشانده و ذهن انسان را از خاطره‌های غارت و خون ریزی پر کرده است.
دفاع مقدس ملت ایران در طول هشت سال، ماهیتی متفاوت از جنگ‌های دیگر دارد. آنچه رزمندگان ایرانی را تا پای جان در میدان نگاه می‌داشت، ثروت و قدرت و شهرت نبود. دفاع مقدس، تصویر روشنی از تفکر بسیجی است. در این تفکر، انسان، موجودی مادی نیست که در حصار دنیا محصور باشد، بلکه موجودی الهی است که برای رسیدن به سعادت جاودانی تلاش می‌کند. همین تفکر است که ذهن‌های آگاه فراوانی را از سراسر جهان به خود معطوف داشته است.
بسیج جهانی
اسلام، دینی جهانی است که در مکان یا زمانی خاص محدود نمی‌شود. دینی که نوید آزادی، اخلاق و سعادت را برای تمامی انسان‌ها به ارمغان آورده است. دوراندیشی امام خمینی رحمه الله نیز برآمده از همین باور‌های دینی است و فریاد رسای آزادی خواهی او همچنان در گوش تاریخ طنین انداز است. ندایی که مستضعفان عالم را به یک پارچگی فرا می‌خواند و بسیج را بهترین الگو برای آنان می‌داند. بسیج در تفکر حضرت امام رحمه الله، بهترین محور وحدت ملت‌های مظلوم است. ایشان می‌فرماید: هان‌ای ملت‌های جهان که مستضعفید! از جای برخیزید و حق خود را بستانید و از عربده‌های قدرتمندان نهراسید که خداوند با شماست و زمین، ارث شماست. وعده خداوند متعال، تخلف ناپذیر است.» من امیدوارم که این بسیج عمومی اسلامی، الگو برای تمام مستضعفین جهان و ملت‌های مسلمان عالم باشد».

حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته

معنای بزرگواری از منظر امام حسن(ع) + تصویرنوشته

طرز تهیه سوپ خوشمزه برای روز‌های سرد

بسیج ,کشور ,امام ,رحمه ,یکی ,مردم ,است که ,را به ,امام خمینی ,خمینی رحمه ,یکی از

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Joann's memory Samuel's info سیستمهای کنترل دیجیتال هوشمند Digital Intelligent Control Systems slowemnelo تولید انواع لایت باکس های تبلیغاتی بصیرت Insight sonpinecfudd Dana's game irlarchaini آتــیـــــــــه سبــــــــــز