محل تبلیغات شما
زعفران یا زَرپَران گیاهی است از تیرهٔ زنبقیان، سردهٔ زعفران که خواص زیادی از قبیل دارویی و رنگ غذایی دارد.

زعفران یکی ازادویه‌ها و چاشنی‌هاست که عطرش همه غذاها را جادو می‌کند و طعمشان را ماندگار. هرچند زعفران جزو ادویه‌های خیلی گران به حساب می‌آید اما نمی‌شود از عطر و رنگ آن در انواع غذاها گذشت؛ اما این ادویه چه خواص و مضراتی دارد؟

خواص شگفت انگیز زعفران که از آن بی اطلاعید

طلای سرخ شفادهنده

کرو ساتیووس، که معمولا به عنوان زعفران شناخته شده‌است، مواد خام یکی از ادویه‌جات بسیار گران قیمت در جهان است که در حال حاضر، به عنوان یک عامل ضد التهابی و ضد سرطان استفاده می‌شود، همچنین تاثیر آن در درمان نقص‌های شناختی بررسی شده‌است. استفاده‌های دیگر زعفران در طب سنتی عبارت است از سقط جنین و همین‌طور درمان اسپاسم، تب، سرماخوردگی، برونشیت و بی‌خوابی. در طب سنتی و طب آیورودا، از این گیاه به عنوان یک خلط‌آور و ضد سرفه (اکسپکتورانت)، آرام بخش، ضد آسم، آداپتوژن (سازش‌زا) یا قاعدگی‌آور (دارو یا هر چیزی که برای تسریع یا تشدید خون‌روش در قاعدگی به کار می‌رود) استفاده می‌شود و در طول قرن ۱۶ تا ۱۹ برای تهیه‌ ترکیبات مختلف دارویی جهت تسکین درد استفاده می‌شد.


حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته

معنای بزرگواری از منظر امام حسن(ع) + تصویرنوشته

طرز تهیه سوپ خوشمزه برای روز‌های سرد

زعفران ,ضد ,طب ,خواص ,استفاده ,سنتی ,به عنوان ,در طب ,زعفران که ,عنوان یک ,آن در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شن سا اندکی صبر!روزهای خوب خواهندآمد خاک ارجمند بورس آموزش خصوصی تنیس روی میز ایران وبلاگ نمایندگی صالحی کانون فرهنگی هنری مسجد ریگ وبلاگ نمایندگی شیراز ravanshenacc cirtuischenir