چلو ماهیچه یکی از غذاهای اصیل ایرانی خاصه مهمانیها و مناسبتهای ویژه است. این غذای خوشمزه و اصیل ایرانی به دلیل طعم خاص و فوق العاده و مواد اولیه بسیار عالی در تهیه آن طرفداران بسیاری نیز دارد. البته طبخ چلو ماهیچه و زمان مورد نیاز برای آمادهسازی آن مشکل و زیاد است و برای ایجاد طعم خاص آن باید مهارت و فوت و فن لازمه را برای این غذا داشته باشید که البته این امر نیز با توجه به ریزه کاریهای بیان شده در این دستور پخت و تجربه آشپزی شما قابل حل است.
مهمترین نکته در طبخ چلو ماهیچه، طعم دار کردن ماهیچهها و پختن آنها است که هم بوی نامطلوب از بین رفته و هم ماهیچهها خام نباشد. البته گذاشتن زمان زیاد برای پختن ماهیچهها باعث سفت شدن آنها نیز خواهد شد. از این رو به زمان لازمه و نکات مدنظری برای طبخ این غذا توجه داشته باشید.
طبخ این غذا برای سرو در مهمانیها شما را از درست کردن انواع کبابها و برپا کردن دود ذغال راحت و خلاص خواهد کرد. به همین دلیل میتوانید به راحتی این غذا را جایگزین انواع کبابها در مهمانیهای خود کنید و با یک غذای خاص و خوش طعم از میهمانان خود پذیرایی خوبی داشته باشید.
البته زمان تقریبی برای طبخ این غذا شاید در مقایسه با دیگر غذاها تایم بیشتری را از شما بگیرد، اما خوش طعم بودن و مجلسی بودن این غذا، ارزش این میزان از زمان و صرف انرژی را برای شما جبران خواهد کرد و خستگی را در پایان از بین خواهد برد.
استفاده از ادویههای مختلف و به خصوص استفاده از زعفران، طعم و عطر خاصی را به غذای شما خواهد بخشید و این طعم منحصر به فرد چلو ماهیچه در مهمانیها همیشه به یاد خواهد ماند. همچنین سرو آن به همراه ته چین نیز طعم چلو ماهیچه را تکمیل و فوق العاده خواهد کرد.
حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته
طعم ,ماهیچه ,چلو ,غذا ,زمان ,طبخ ,چلو ماهیچه ,این غذا ,داشته باشید ,طبخ این ,خواهد کرد
درباره این سایت