محل تبلیغات شما
بادمجان بین سبزیجات آن‌قدر محبوب است که می‌توان غذا‌های زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه‌ای را به آن غذا داد.

 بادمجان بین سبزیجات آن‌قدر محبوب است که می‌توان غذا‌های زیادی با آن درست کرد و طعم ویژه‌ای را به آن غذا داد. بادمجان شکم‌پر هم یکی از این غذاهاست که علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که دارد، غذای متفاوتی است و می‌تواند پای ثابت وعده‌های غذایی‌مان باشد.

مواد لازم:

بادمجان: ۴ الی ۵ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
ترخون خشک شده: ۲ قاشق مرباخوری
آبغوره: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را به صورت طولی برش دهید و سپس سرخ کنید.

۲. سپس پیاز را خرد و سرخ کنید، زردچوبه و رب را با آن مخلوط کنید و این مایه را به دو قسمت جدا کنید.

۳. در ادامه گوشت را اضافه می‌کنیم و نمک و فلفل و ترخون می‌زنیم.

۴. برای تهیه سس، گوجه‌فرنگی‌ها را مخلوط می‌کنیم و با پیاز و رب گوجه‌فرنگی ترکیب می‌کنیم.

۵. مایه گوشت را با بادمجان پر می‌کنیم.

۶. بادمجان‌های پر شده را داخل سس قرار دهید و بگذارید با شعله کم کمی مزه‌دار شود.

حدیثی از امیرالمؤمنین(ع) درخصوص گنجایش فکر + تصویرنوشته

معنای بزرگواری از منظر امام حسن(ع) + تصویرنوشته

طرز تهیه سوپ خوشمزه برای روز‌های سرد

بادمجان ,می‌کنیم ,تهیه ,۳ ,طعم ,۲ ,را به ,با آن ,آن غذا ,فلفل و ,به آن ,می‌توان غذا‌های زیادی ,سبزیجات آن‌قدر محبوب

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عسل ارگانیک پلنگا روانشناسی دانش آموز درمان اعتیاد وب لژیون آقای فریدون جنابی به ملودی phyracalday نمونه سوالات آزمون های بورس - اصول بازار سرمایه - تحلیل گری perssentcondo هزاران گنج rupeppaica فارسی سخن